Rozcestí

25. května 2013

Modelky?

Modelky - vidíme je na každém rohu, v každém časopise, v televizi a všude kam se podíváme

Proč vlastně na toto téma navazuji?

 Před nedávnem jsem četla tento článek - Radim Uzel: Oblé křivky budiž pochváleny - za mě skvělý článek

Dnes jsem projížděla leták Lidl a tak nějak jsem se zamyslela, že dámy, kypřejších tvarů vypadají asi opravdu lépe. Sice jsou označovány ženy XXL, ale já bych řekla, že prostě ženské jak mají být. Někdo semnou souhlasit bude, někdo ne.

Už delší dobu i já podlehla dá se říct modnímu trendu štíhlosti a není den kdy bych neviděla jak pán popisuje v daném článku něco na typ redukční diety apod.

Jaké modelky se Vám líbí více? Jakým ženám dávají přednost vaši muži?
Můj přítel nesnáší štíhlé slečny - upřímně si vykrmuje i mě. Široký úsměv Říká, že má rád pořádnou ženskou - né tlustou, přehnaně obézní, ale kus ženy, kterou má za co chytnout a která mu "neodletí". Také to, že by měl strach si na ni v posteli lehnout aby ji nepolámal kosti a neskládal ji ještě týden. I přesto, že má "teprve" 20 let - jak se říká ještě puberťák tak dává prostě normální ženské přednost.
A když si to tak vezmu taky má ráda pořádného chlapa a né hubeňoury. Široký úsměv Mám ráda, když se o chlapa mohu "opřít" a není vyžle. Můj přítel má 190cm a snad 100kg a tlouštík z něj opravdu není, ale je to kus chlapa. :-)

Třeba i moje babička vždy říkávala, že ženská bez prdele je jak týden bez neděle. :D
 
Dávám zde pár fotek z toho Lidlu - jsou to hezké, normální ženské. Jsou mi asi i sympatičtější než jiné modelky, které jsou opravdu vyzáblé.




 Nepropaguji obezitu apod., to vůbec ne, ale normální ženská postava - co vy na to? Co vy? Jak jste na tom? Myslíte se vrátí taková ta móda, kdy modelky nebyli přehnaně štíhlé?

 Jasně, štíhlost je krásná, ale já nevím. Mě se modelky nelíbí a nikdy se mi nelíbily a nebyly můj vzor. Nemám ráda tu přehnanou štíhlost a to, jak jsou bledé.


Mám ráda krásné, snědé, štíhlé vysportované tělo - viz. obrázek, ale v takovém tom normálním běžném životě kdy na ulici neprocházím mezi modelkama tak vždy obdivuji slečny, které mají prsa, pas, zadek a hezké boky - nejsou tlusté, ani štíhlé a umí se skvěle obléct.


Co vy? uvítali by jste modelky "z lidlu" na titulních stránkách? a na dalších propagačních materiálech?

17 komentářů:

  1. Ten lidlovskej leták mě taky donutil k zamyšlení, těm ženám to tam opravdu sluší!
    Verča z Blueberry Pink

    OdpovědětVymazat
  2. Já to mam naopak. Přítel zas nemá rád silnější slečny.. :-)) A mně osobně se taky více líbí štíhlé modelky než boubelky..

    OdpovědětVymazat
  3. To taky jsme koukala na ty modelky z lidlu, slusi jim to jen mi prijde divné to označení XL, XXL prijdou mi jako S/M. Maji idealni postavu :)

    OdpovědětVymazat
  4. Souhlasím s tebou na 100% ! Ty slečny/paní z letáků z lidlu jsou opravdu krásné i přes to, že nejde o velikost XXXXXS, jakou propaguje většina modelek.

    A s přítelem to mám stejně, když někdy prohodím něco o tom, že chci nebo se snažím trochu zhubnout bříško (není to nic příšerného, ale přeci jen se ho ráda zbavím:D) a boky, tak mě jako naschvál vykrmuje, protože má prostě rád normální holky:))

    http://ordinary-silly-things.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. Podle mě jsou to dva extrémy vedle sebe - modelky bývají vychrtlé a to opravdu nevypadá dobře a ty boubelky z lidla vypadají hezky proto, protože jim celulitidu vyzmizíkoval photoshop. Nejsem zastáncem ani jednoho, ale také si myslím, že jak komu co sluší :)

    OdpovědětVymazat
  6. Zdravím,
    dělám modeling a můžu říci že jsem tam potkala nejlepší a nejnenažranější lidi:)Vážně, jen jíme...Máme úplně normální postavy...Většina z nás milujeme sport,takže se tak nějak urdžujeme.Ale já jsem blázen do zdravého životního stylu.Posedlá:) Jednou nám zaplatili oběd v restauraci, když jsme tam na kráčeli a vrhli se na jídelní lístek...Obsluha na nás " vy tady budete i jíst, jo?"...a z kuchyně se ozvalo " tak to si mužu pár porcí odpustit"...Kdyby to slyšely všechny holky asi by udělaly nálet do kuchyně... Když se nám podávalo jídlo tak bylo jenom " to je dětská porce, tak málo " ?:)

    OdpovědětVymazat
  7. Ahojda. Ráda bych Tě pozvala na můj web, který je zaměřen především na poruchy příjmu potravy, ale pozor- ne thinspo, ba právě naopak.Najde tam recepty, které nikde jinde nenajdeš..převážně clean eating, tipy, články postřehy...a v brzké době se rozjede projekt na pomoc lidem s PPP, jen čekáme s kamarádkou, kdy ho schválí krasna.cz. Na blog určitě mrkni, každopádně si tam najdeš to "svoje". A pokud by se ti u mě opravdu moc líbilo, můžeš se přidat mezi mé Followers aneb pravidelné čtenáře (v levém sloupci mého blogu). Přeju krásný zbytek dne. Andie
    www.andie-chambers.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Strašně se mi líbí tvá proměna a ještě k tomu za tak krátkou dobu! :) Úžasné! :)

    www.lucyhubne.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  9. A ty jsi natočila nějaké video, že mi kritizuješ moje? :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Proč bych měla točit video? Jde přece o názor ne? - ať kladný tak záporný. Když video není dobré tak přece nebudu vkládat komentář jak je supeer.

      Holt je smutné, že se někdo neumí vyrovnat s kritikou.

      Vymazat
    2. PS - jak teď koukám tak to, že nebereš negativní komentáře od anonymů bych i chápala, ale že i od ověřených uživatelů poukazuje na tvoji skvělou osobnost a taky to, že jsem se v komentáři nespletla.

      Vymazat
  10. Nemyslím, že by za všechny ty problémy s anorexií mohly jen modelky. Podle mě je to tak společnosti jako takový. I modelky se chtějí vyrovnat něčemu jinému, myslím, že málokterá žena je spokojená se svou postavou a každá má tendence se snažit ji nějak vylepšovat... Každopádně modelky z Lidlu se mi líbí, to jo :) Zdravé ženy, co se nemusí za svoje krásné a mnohdy skutečně dokonalé postavy stydět :)))) Rozhodně mi přijde sprosté, že někdo takový je označený jako XXL. Žebříčky jsou nastaveny skutečně divným způsobem...

    OdpovědětVymazat
  11. Mě se tedy postavy těch silnějších modelek moc nelíbí, ale jsou hezčí v obličeji. Ty vyzáblé modelky mají krásnou postavu, ale nehezký propadlý obličej a vybledlou pleť a ty silnější mají sice silnou postavu, ale hezký obličej a zdravou pleť :)

    OdpovědětVymazat
  12. Minule jsem se také zde http://www.topsleva.cz/letaky/lidl dívala na leták Lidl a jakmile tam bylo nějaké oblečení apod. tak tam spíše byly plnoštíhlé modelky a strašně se mi to zboží na nich líbilo, což je asi tím, že mám podobnou postavu a tak jsem se dokázala víc do toho vcítit. Ale na mě to určitě působí lépe než pořád všude předhazované vychrtlejší modelky.

    OdpovědětVymazat
  13. Ahojky, modelky plnějších tvaru nepotřebují žádnou plastiku prsou, mají svoje. s Je mi jasné, že u těch hodně hubených a vysokých modelek je snad skoro automatické, že žádné prsa nemají. Ale proč si tedy holky v tomhleprůmyslu nechávají dělat prsa, když na té velikosti nezáleží?

    OdpovědětVymazat