Rozcestí

1. prosince 2012

Sobotní odpočinek

Zdravím moje milé čtenářky i nečtenářky, kterých tu pár přibylo. Jsem za to moc ráda. :)
Miluju, když mohu jen tak v klidu usednout s čajem, časopisem a dát si dobrou svačinu. A co vy? Čtěte dále
Cottage sýr, 2x křehký plátek + zeleninový salát z čínského zelí

Po třech dnech lenošení, kdy se mě chytla nějaká viróza a proležela jsem je v posteli tak mám chuť konečně něco dělat.
Uvařila jsem dobrý oběd, uklidila a teď plánuji relax a později se chystám na víkend k příteli, který slaví předem narozeniny i s jeho sestrou, které má až v pondělí. Moje váha dnes ukazovala 61,1 a hrozím se toho, co bude ukazovat po víkendu (Uff), který trávím u přítele. Za chvíli jedu ještě vyzvednout dort, který jsem mu objednala k narozeninám. Bude to překvapení, tak snad se mu bude líbit i já sama jsem zvědavá, jelikož můj přítel nemá rád sladké tak má nezvyklý slaný dort.

Večer nás čeká oslava - to bude! Jelikož jde o oslavu "ve velkém stylu" všude bude plno jídla, lahůdek - především lákající chlebíčky, jednohubky, ale také zákusky a alkohol.







Budu se snažit odolat největším nástrahám, ale hned v neděli přijde oběd s rodinkou a jeho maminka samozřejmě není žádná troškařka a miluje klasickou českou kuchyni, takže čekám oběd na stylu knedlíků a svíčkové - to je zabiják zdravého stylu a hubnutí, co? :D Mno a jak to už tak bývá, po obědě přijde kafe se zákuskem a kdo by řekl od přítele mamince ne? No přece nikdo - ostuda ://.

Kdo by odolal něčemu takovému?!
Absolutně hrozný víkend, co se týče jídla i pohybu, ale snad to nějak zvládnu - přece si nebudu lámat hlavu nad tím, že jsem jednou zhřešila a pořádně si to užiju. :))

V pondělí, kdy má přítel narozeniny jsem zvaná na večeři, další lákadlo - no holky, držte mi palce. :))
Navíc dnes je 1. prosince - Vánoce - dny, kdy si nekoupíte v klidu v obchodě ani rohlík, těšíte se? Máte už nakoupeny dárky?

1 komentář:

  1. V obchodech už je to teď hrozné, o obchodních centrech ani nemluvě :( Mám jeden dárek, snad teď o víkendu něco pořídím :)

    OdpovědětVymazat