Rozcestí

4. prosince 2012

Jít či nejít?

Dnes ani nevím, jak začít.
Můj hubnoucí příběh už většina z Vás znáte (ti kteří ne najdete ho zde: http://ilove-eff.blogspot.cz/2012/11/o-me-muj-hubnouci-pribeh.html#more ) Některé možná už i víte co jsem dostala za nabídku - ale teď konečně už k věci. Jak všechny víte tak jsem chodila/chodím pravidelně k nutriční poradkyni a na mé cestě k lepšímu životnímu stylu a lepší postavě jsem potkala i pana primáře z dané nemocnice kam chodím. Po několikáté návštěvě nutriční jsem šla opět i na kontrolu k panu přimáři, ke kterému mě poslalala se "pochválit" s úspěchem. Pan primář byl unešený mým uspěchem, byl opravdu moc milý. (haha nechci se vychvalovat:D) Časem po nějaké době jsem od něj obdržela telefonát, jestli nemám zájem jít natočit pro českou televizi reportáž o hubnutí, zdravé stravě apod. Přiznám se - jsem v rozpacích, natáčení má být už tento čtvrtek a já se pořád neumím rozhodnou jestli do toho jít co nejít. Nemám potřebu se zviditelňovat, ale mám spíše zájem pomoct někomu dalšímu, dalšímu co byl na tom podobně jako já a neví co dál
- někteří nemají vůbec odvahu začít
- někteří se stydí jít za odbornou pomocí
- někteří poslouchají hloupé rady co se dočtou třeba na internetu
- důvodů může být opravdu spousty, ale není důvod se bát.
Momentálně jsem zhruba necelých o 30 kilo lehčí než na začátku, váhu už mám v normálu i podle BMI(které mám 21,1), ale pořád si nejsem jistá jestli může i obyčejný člověk jako já radit dalším jak na to? Jít na do toho či ne? Nová životní zkušenost, nové informace, nové tváře. Docela mám strach i co na to řeknou přátelé/ známí.

Co vy? Jak by jste se k tomu stavěli?

3 komentáře:

  1. jdi do toho! :) přesně takové "příklady" jako jsi ty lidi potřebují.. držím ti moc moc palce!

    OdpovědětVymazat
  2. já tě vyloženě prosím, abys do toho šla a případně zveřejnila čas vysílání v budoucnu, ráda se mrknu :) už kvůli motivaci :)

    OdpovědětVymazat
  3. Určitě do toho jdi! :)Ráda bych to potom viděla. ;)

    OdpovědětVymazat