Rozcestí

20. dubna 2013

Kůže, vlasy, nehty - Dr. Bohm

Dnes potěším čtenářky, které mají problém jak s vlasy, nehty nebo kůží. Tento přípravek snad nejlepší na vlasy! Jak to především s jarem chodí tak většina má problém s vypadáváním vlasů.

Ono vlastně řekla bych, že to je takový standardní problém všech. Od barvení vlasů, žehlení, kulmování a kdo ví co ještě tak všechny víme jak naše vlasy trpí. Padají Vám vlasy? Máte je suché? Tento přípravek určitě pomůže.

Ano - tisíc lidí, tisíc názorů a zkušeností.
Vždy jsem měla krásné, husté a dlouhé vlasy, ale moje dlouhodobá nemoc zaútočila i na vlasy a začly nehorázně padat. Nikdy jsem neviděla tolik vypadlých vlasů.. mám snad o půlku méně. To potřebovalo rychlé řešení, ale co?
Nautíkala jsem do lékárny, ale odešla jsem s prázdnou. Takové ty vitamíny jako biosil apod. se sice dají papat jako bonbonky, ale trochu drahé na bonbonky, které víceméně nepomáhají.:D

Druhá záchrana byla moje kožní - vždy skvěle poradí. Doporučila mi tuto skvělou věc. Po 3 týdnech je viditelná změna. Vlasy rostou zdravější, padají, ale né tak moc. Zázrak - opravdu. Stačilo projet rukou přes vlasy a měla jsem plnou hrst.

Cenově je výše, než takové ty obyč. vitamíny z drogerie nebo i lékárny, ale stojí to za to. Navíc je teď akce na tento přípravek 1+1 balení zdarma.

Co nám o tomto přípravku píšou?
Přípravek obsahuje 9 důležitých mikroživin pro krásnou pleť, silné vlasy a pevné nehty. Poskytují cílené zásobení živinami pro krásu zevnitř. Obsahuje speciální kombinaci pro stavbu kůže, vlasů a nehtů. Tyto velmi cenné živiny jsou vzájemně dávkově správně vyvážené a optimálně se doplňují.

SloženíV 1 tabletě je obsaženo : křemičitá hlinka 360mg, extrakt z prosa 70mg, biotin (Vitamin H) 50 µg, kyselina pantothenová 2 mg, zinek 4mg, měď 0,5mg, železo 3mg, selen 30 µg, MSM 15mg.


             
  •  Neobsahuje fruktózu.
  •  Neobsahuje laktózu.
  •  Neobsahuje umělé barviva.
  •  Přípravek neobsahuje lepek

3 komentáře:

  1. Papám teďkon Biosil, ale až dojde třeba zkusím toto :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Já na nějaké zázračné tablety a přípravky asi nikdy věřit nebudu :( :( :D:D

    OdpovědětVymazat