Rozcestí

25. prosince 2012

Jídelníček

Dnes jen v rychlosti, nic neobvyklého. Na to, že je první svátek Vánoční jsem se stravovala jako každý běžný den, neměla jsem na nic extra chuť a jelikož nemám žádnou rodinu tak sem se i vyhla různým vánočním dýchánkům u babiček a prababiček. :)

Dnešní den trávím lenošením, sledováním pohádek - prostě pohoda. Momentálně "svačinkuju" kuskus, který jsem si připravila na sladko. :) A jak se máte vy? 

Snídaně - Jáhlová kaše, 1/2 banán
Oběd - Kuskus s kuřecím masem a žampiony + cherry rajčátka
Svačina - 3/4 Kaki
2 Svačina - kuskus na sladko
Večeře - zeleninový salát s kousky kuřecího masa

Míry:
Prsa - 90cm
Pas -  69cm
Boky - 86cm



7 komentářů:

  1. Jakto že nemáš rodinu ?
    Pokud se mohu zeptat ? :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bohužel babičky i teta mi už umřely, takže už slavíme Vánoce jen v malém rodinném kruhu. :) Rodiče, bratr s manželkou.

      Vymazat
  2. Jak si děláš kuskus na sladko? Já ráda s banánem a medem :-)Pěkně se válej a užívej

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak kdy. Kuskus povařím v mléce nebo vodě, přidám trošku másla, aby se nepřilepil a ochucuji také medem a ovocem nebo skořicí. :)

      Vymazat
  3. Ahoj :) promin ze takhle pisu. Moc nevim co si se sebou pocit, od mala nejim ani musli, ovesne vlocky, jahle, kuskus, nepiju kefir.. Zkousela jsem to mockrat, ale je mi z toho uplne nazvraceni. Bohuzel vzdy kdyz koukam na nejake zdrave jidelnicky jsou tyhle suroviny nosny pilir. Myslis ze jde jidelnicek sestavit i bez tohohle?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, nevadí vůbec. Já se přiznám, že v mém nehubnoucím období jsem takové věci taky moc neměla ráda a polovinu ani neznala, ale postupem času sem si k tomu našla pomalu cestu a oblíbila ještě mnohem více, než ty "špatné potraviny". Jelikož je nabídka trhu fakt hrozně široká, takže určitě půjde jídelníček sestavit a nezoufala bych, jen musíš zjistit a zkoušet co máš ráda a chutná ti. :)

      Vymazat
    2. já mám výhodu v tom, že mi smažené nechutná a ovoce a zelenina naopak hodně moc :) moc děkuji za pozvbuzení

      Vymazat